Pacojet

Lisää luovuutta ja tehokkuutta ammattikeittiöön!

Pacojet 4

Erotu muista unohtumattomalla laadulla. Uusi Pacojet 4.

Makujen sinfonia kielelläsi
Pacotizing®-menetelmä kasvattaa oleellisesti raaka-aineiden pinta-alaa. Samalla maut vahvistuvat

Silmänruokaa
Ainutlaatuinen pacotizing®-prosessi säilyttää ruoka-aineiden tuoreet, luonnolliset värit.

Kermainen ja hienostunut suutuntuma
Pacotizing®-tekniikka prosessoi raaka-aineet mikrotarkaksi pyreeksi ja käyttää jopa noin 1 baarin ilmanpainetta, mahdollistaen erittäin hienojakoiset ja ilmavat koostumukset.

Huippukokkien tarkkaan varjellusta salaisuudesta halutuimmaksi keittiötarvikkeeksi. Pacojetin avulla kokit saavat toteuttaa intohimoista suhdettaan laatuun tuhansissa menestyvissä ammattikeittiöissä ympäri maailman. Ainutlaatuisen ruoanlaittojärjestelmämme avulla kokit voivat käyttää tuoreita raaka-aineita ja valmistaa niistä
rajattomasti erilaisia laadukkaita annoksia: sorbetteja, jäätelöitä, täytetahnoja, mousseja, keittoja, tiivisteitä, taikinoita ja lukuisia muita herkkuja.

Pacotizing®-tekniikka mahdollistaa tuoreiden, syväjäädytettyjen ruokien hienojakoisen soseuttamisen ylipaineen avulla ilman sulattamista. Näin ruoka-aineet ovat pääosassa puhtaimmissa ja luonnollisimmissa muodoissaan. Tuloksena on ainutlaatuinen makuelämys,
jonka voi toistaa milloin tahansa pelkällä napin painalluksella.

Yksi järjestelmä. Lukuisia käyttömahdollisuuksia.

Pacojet on erittäin monikäyttöinen laite, joka tarjoaa käytännössä rajattomia käyttömahdollisuuksia – aromaattisista pestoista ja kekseliäistä macaron-täytteistä unelmankevyisiin vuohenjuusto-mousseihin. Jokainen annos on taatusti silkkaa täydellisyyttä. Hyödynnä kaikkia Pacojetin tuomia mahdollisuuksia ja valmista mitä erilaisimpia ruoka-annoksia.

Pacotizing®. Nopea ja helppo prosessi huippulaatuisten annosten valmistamiseen.

1. Valmistele ja täytä
Tuoreiden raaka-aineiden helppo valmistelu: leikkaa paloiksi ja lisää neste

2. Pakasta ja säilytä
Vähintään 24 tuntia -20°C:ssa

3. Pacotoi annoksiksi
Valmiina tarjoiluun tai misaukseen

Älykkäät ominaisuudet takaavat helpon ja turvallisen käytön.

1. Uusi Jet®-tila
Valitse pacotizing®-prosessiksi joko klassinen pacotizing®-tila (4 min) tai Jet®-tila
(90 sek). Jet®-tilan avulla voit valmistaa erittäin nopeasti tiettyjä reseptejä, joissa on korkea sokeri- ja rasvapitoisuus (esim. jäätelöt). Samalla parannat tuottavuuttasi entisestään.

2. Ylipaineen ja tavallisen paineen käyttö
Ylipainetoiminnon avulla Pacojet toimii jopa 1 baarin voimalla. Tämän ansiosta ruoka-aineen tilavuus laajenee noin 20–30 %. Tämä on ihanteellista esim. keveiden ja kermaisten moussejen valmistukselle ja makujen voimistamiselle.

3. Laajennettu automaattinen toisto -toiminto
Pacotisoinnin toisto jopa 10 kertaa peräkkäin. Tuloksena on erityisen kevyitä ja kermaisia koostumuksia ja ajankäytön optimointia.

Helppokäyttöisyys


Suuri kosketusnäyttö
Suuri kosketusnäyttö ohjaa intuitiivisesti laitteen käyttämistä animoidun aputoiminnon avulla. Käyttöliittymä on suunniteltu ammattikeittiön tarpeisiin.

Reseptiasetusten tallennus
Suosikkireseptien tallentaminen ja lataaminen tehostaa keittiön toimintaa entisestään.

Valmiustila
Kun Pacojet on pidemmän aikaa käyttämättömänä, se siirtyy energiansäästötilaan (käyttötauon pituuden voi säätää sopivaksi), mutta on heti käyttövalmiina kun kosket näyttöä.

Helppo puhdistusprosessi
Pacojetin puhdistaminen tapahtuu todella helposti kaksivaiheisesti Pacojet -puhdistustablettien avulla.

Inspiroivia reseptejä
Löydät runsaasti reseptejä osoitteesta www.pacojet.com tai ilmaisesta Pacojet-sovelluksesta.

Dimensions (mm): 497 x 204 x 365 (H x W x D)

Mains voltage (variants): 220–240 V / 50–60 Hz
Nominal power consumption:
1500 W

Net weight: 22.5 kg

Pacojet kuppisarja

Osta lisäksi kuppisarja Pacojet hankinnan yhteydessä!

Lisätietoja kuppisarjoista saat ottamalla yhteyttä meidän myyntitiimiin.